5 MINUTE DE LECTURĂ
 
Profesorii și învățătorii Școlii Gimnaziale ”Grigore Moisil” Ploiești invită elevii ca începând cu ziua de 1 noiembrie să li se alăture în Proiectul ”5 MINUTE DE LECTURĂ”, prin care ne propunem o întoarcere spre lumea fascinantă a cărții.
Înainte de a ne hrăni trupul, ne vom hrăni mintea, citind. În programul de dimineață, lectura se va face în intervalul 9.50 – 10.00, iar după-amiaza 15.50 – 16.00.
Avem speranța că prin acest proiect, lăsând deoparte pentru o clipă ecranele pe cât de atractive, pe atât de obositoare ale device-urilor de tot felul, ne vom aminti să ne privim, să ne ascultăm, să comunicăm unul cu celălalt față în față. Lumea virtuală ne-a dus departe pe unul de celălalt, ca un truc ieftin și lipsit de suport sufletesc.
Biblioteca școlii vă stă la dispoziție ca totdeauna. Fie ca literatura, una dintre cele șapte arte frumoase ale umanității, care înseamnă ”cunoaștere cu ajutorul literelor”, să ne întoarcă gândul de la rău și să ne poarte pe toți, copii și oameni mari, într-o lume în care binele și bunul simț triumfă.
Să dăm glas paginilor cărții, împreună!
 
 
 
 
 
 
 
    
 

 

... intr-o scoala de performanta, deschisa la nou, deschisa tie, care vrea sa te puna in valoare. 

HAI SA FIM CEI MAI BUNI IMPREUNA!