Astăzi, în zi de sărbătoare pentru noi, s-a desfășurat Concursul Interjudețean de matematică „Grigore Moisil”, ediția a XIII-a , bucurându-ne de o largă participare, fiind prezente școli din județele Buzău, Galați, Dâmbovița, Giurgiu și Municipiul București.

Bucuria revederii sau a primirii unor noi participanți la ediția a XIII-a a Concursului Interjudețean „Grigore Moisil” este exprimată prin zâmbetele și bucuria citite pe chipurile micilor matematicieni care ne-au călcat astăzi pragul.

Concursul Interjudețean de matematică „Grigore Moisil”, eveniment marcant al învățământului prahovean, a reunit 457 de competitori.

Participarea elevilor din alte județe este deja o tradiție, fapt ce atestă încă o dată valoarea acestui concurs, pasiunea necondiționată pentru matematică a copiilor și implicarea cadrelor didactice ale Școlii Gimnaziale „Grigore Moisil”.

Anul acesta, ne onorează prezența și susținerea colegilor noștri din școlile ploieștene și ale altor județe.

Totodată, noi, organizatorii acestui concurs, ne exprimăm bucuria de a primi în școala noastră profesori și elevi dedicați educației de calitate și valorilor autentice.

Dorim să vă reamintim cuvintele ilustrului profesor Grigore Moisil ce patronează școala noastră și bineînțeles acest concurs.

Învățând matematică, înveți să gândești.”

 

       Suntem convinși că ceea ce ne unește este dragostea pentru știință, pentru copii și, mai ales, pentru un învățământ de calitate.

 

Dorim să mulțumim partenerilor noștri:

  • Consiliul Local și Primăria Municipiului Ploiești
  • Inspectoratul Școlar Județean Prahova
  • Asociația de Părinți a Școlii Gimnaziale „Grigore Moisil” Ploiești

 

Precum și sponsorilor noștri:

  • S.C. Sevlar S.R.L.
  • S.C. Aquila Part Prod Com S.R.L.
  • S.C. Senda Com S.R.L.
  • Informatics Systems & Consulting S.R.L
  • UGIR 1903, Filiala Prahova

 

 

Vă mulțumim încă o dată pentru participare , pentru entuziasmul și pasiunea dovedită și vă așteptăm și la edițiile viitoare!

 


 

... intr-o scoala de performanta, deschisa la nou, deschisa tie, care vrea sa te puna in valoare. 

HAI SA FIM CEI MAI BUNI IMPREUNA!