Deschidem porțile școlii noastre către dumneavoastră, cei care treceți un mare prag: de la a fi părinte, la a fi părinte de școlar.

Alături de noi veți cunoaște cât de important și de emoționant este să vă așezați din nou în bănci pentru o clipă, să ascultați vocea caldă a dăscăliței și să priviți, odată cu cei mici, spre lumea întreagă.

Apreciem interesul dumneavoastră pentru familia Moisil și vă așteptăm ca din toamnă, sa fiți partenerii noștri în educație în această școală pentru minte și suflet.

 

ZIUA PORȚILOR DESCHISE..

La începutul primăverii, Școala Gimnazială "Grigore Moisil" și-a deschis porțile pentru fragezi ghiocei, veniți din grădinițe, curioși să descopere "o școală pentru minte și suflet". Holurile s-au umplut de glasuri cristaline și ochișorii curioși explorau fiecare colț. Cu emoție, eu i-am ghidat și am vorbit cu fiecare în parte, am observat că s-au acomodat repede pentru că au fost întâmpinați de elevi și profesori deschiși și dornici de prieteni noi. Am pășit mărunt alături de micii preșcolari așa cum am facut-o în urmă cu 8 ani, retrăind nostalgică emoția pătrunderii în universul fascinant al școlii. Pereții decorați ca într-un basm au prins viață și spuneau fiecare povestea sa, matematică, științe, artă, literatură.
Școala noastră încă răsuna ca un ecou vibrant de bucuria tinerilor "vizitatori" și parcă încă se mai aud frânturi de impresii: "Ce frumos !", "Vreau la doamna!" , "Mami, cand începem școala aici?".
Vă recomand cu încredere și vă aștept la Școala Gimnazială "Grigore Moisil".
Președintele Consiliului Elevilor
Eleva Mitu Coralia- Ioana
Clasa a VII- a A

Ziua porţilor deschise la Şcoala Gimnaziala ,,Grigore Moisil” ...m-am bucurat deoarece am văzut mulţi copii dornici de a cunoaşte atât şcoala cât şi pe doamnele învățătoare.
Micuţii au fost întâmpinaţi de elevii mai mari şi au fost conduşi la clasele a IV-a unde au avut loc multe activităţi interesante și distractive. Mulţi părinţi au vrut să ne pună întrebări mie şi colegilor mei legate de şcoală şi programul acesteia, iar acest lucru m-a încântat. Pe parcursul vizitei am putut observa multe zâmbete pe feţele copiilor atunci când interacţionau cu doamnele învăţătoare si elevii claselor a IV-a .
La sfârşitul vizitei mulţi copii mi-au spus faptul că s-au simţit foarte bine și că ne vom revedea în viitorul an şcolar deorece vor veni să înveţe la noi în şcoală, Şcoala Gimnazială ,,Grigore Moisil’’, o şcoală pentru minte şi suflet.

Gavrilescu Ileana,
Elevă în clasa a VII-a A

 

... intr-o scoala de performanta, deschisa la nou, deschisa tie, care vrea sa te puna in valoare. 

HAI SA FIM CEI MAI BUNI IMPREUNA!