Marele matematician roman Grigore Moisil spunea ”Iubesc oamenii incepand cu mine”.

Pentru a-i urma sfatul, trebuie sa ne iubim viata, mintea dar si corpul. Trebuie sa ne pretuim corpul ca pe un templu si sa nu uitam ca “Sportul este religia fizicului” (Ovidiu Kerekes).

Tenisul este combinaţia perfectă intre atletism, artă, putere, stil şi gândire. Un joc frumos, psihologic unde trebuie să-ţi menţii mintea limpede.

Academia de Tenis “S&F” si-a propus sa vina in sprijinul elevilor, al cadrelor didactice si al parintilor prin activitati compensatorii educatiei scolare.

“S&F” Tennis System a fost înfiinţat în luna Mai 2007 având ca bază, o activitate privată şi independentă, cu destinaţia precisă de a oferi membrilor săi un program complex de activitate şi o gamă largă de exprimare atât în plan Recreativ cât şi Intensiv sau de Performanta.

Obiectivul clubului este acela de a contribui pozitiv la Relaxarea, Recreerea şi Reorien-tarea comunitaţii de a-şi petrece timpul liber într-un mod mult mai educativ şi sănătos, folosind ca mijloc de exprimare Tenisul. Complexitatea activităţilor Clubului au ca Scop învăţarea şi perfecţionarea jocului de Tenis prin crearea de "MODELE DE JUCATORI", folosind ca metodă unică de exprimare propriul sistem educaţional numit "S&F TENNIS SYSTEM".
Profesionistii „S&F”, pedagogi calificati International, actualmente si Antrenori de Lot Reprezentativ al Federatiei Romane de Tenis, va asteapta cu drag sa faceti primii pasi in tenis punandu-va la dispozitie conditii de pregatire complete si complexe, intr-un cadru de lux, la preturi atractive.

 

Tel: 0737 017 277
e-mail: stefannita20@gmail.com
site: www.sftennisacademy.ro

 

... intr-o scoala de performanta, deschisa la nou, deschisa tie, care vrea sa te puna in valoare. 

HAI SA FIM CEI MAI BUNI IMPREUNA!