„O școală pentru minte și suflet” este sloganul Școlii Gimnaziale „Grigore Moisil” ce ne ghidează întreaga activitate didactică.
Școala Gimnazială ”Grigore Moisil” este o școală în care experiența, tradiționalul îmbinat cu modernul și inovația îi determină pe copii să își dorească să învețe, să se dezvolte și să își dobândească unicitatea.  
Prin politicile educaționale abordate oferim egalitate de șanse tuturor copiilor și un învățământ de calitate, putând astfel spera la un start în viață echitabil pentru toți copiii.
Oferta noastră educaţională este diversificată și adaptată nevoilor copilului. 
În ciclul primar avem patru clase paralele pentru fiecare an de studiu, din care una cu profil sportiv – înot (transportul la/de la bazin al elevilor fiind gratuit). 
În ciclul gimnazial se adaugă o clasă cu profil intensiv engleză, iar clasele cu profil sportiv devin clase mozaic – înot și baschet. 
Activităţi extraşcolare diversificate vin în completare. Acestea vizează dezvoltarea armonioasă a copiilor, formarea abilităților practice, dezvoltarea stimei de sine, pregătirea pentru viață.
Școala răspunde și nevoilor părinților care se confruntă cu lipsa timpului, oferind un program de educație complementară, ”After school”, pentru elevii din ciclul primar, asigurându-se supravegherea, masa de prânz, activităţi recreative şi rezolvarea temelor.
Conștienți de importanța misiunii noastre, elevii noștri ne sunt parteneri educaționali,  ce vor fi capabili să înțeleagă importanța propriei educații și pe care o vor valorifica întru obținerea succesului.

 

Pentru a vizualiza filmul de prezentare exeutați click pe următorul link:

https://drive.google.com/file/d/1a1K6ghjUdiiGSnFAsrMdptdSUpa-9hbA/view?usp=sharing

 


 

... intr-o scoala de performanta, deschisa la nou, deschisa tie, care vrea sa te puna in valoare. 

HAI SA FIM CEI MAI BUNI IMPREUNA!