Love music, love yourself!

Proiectul Erasmus+ “Love music, love yourself!”, coordonat de Zespol Szkol nr 24 im. Mariana Rejewskiego, Bydgoszcz, Polonia, este implementat în perioada 1.12 2021-1.12.2023 de Școala Gimnazială Grigore Moisil, Ploieşti, România, Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu, Kocaeli, Turcia, Ceip Inspector Joan Capó, Felanitx, Spania şi Association for Sustainable Development ARS PUBLIKA, Skopje, Republica Macedonia de Nord.
Proiectul are ca obiectiv principal rolul muzicii şi al activităților muzicale în dezvoltarea personală a elevilor aflați într-o situație de risc şi îmbunătățirea rezultatelor şcolare pentru elevii care se confruntă cu scăderea stimei de sine sau ca urmare a comportamentelor agresive la care sunt supuşi.
În perioada 08.06-10.06.2022, 2 cadre didactice din echipa de implementare a proiectului Erasmus + Love music, love yourself!” au participat la întâlnirea transnatională din Polonia.
Programul activităţilor a cuprins spectacolul de bun-venit cu prezentarea a două dansuri tradiționale, prezentarea fiecărei şcoli partenere, alegerea logo-ului proiectului.
Atelierul de terapie prin muzică şi vizita de studiu la Chopin Center and Conference au vizat conştientizarea de către cadrele didactice a importanței atractivități activităților şcolare pentru elevii aflaţi în situație de risc și îmbunătățirea rezultatelor şcolare ale elevilor aflați în situație de risc prin implicarea lor în activități muzicale, colaborarea profesorilor pentru producerea de rezultate comune şi cunoaşterea sistemelor de învăţământ din țările UE.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *